Рускиот фотограф, Владимир Трунов, докажа дека и вервериците знаат добро да се покажат во активности во кои уживаат луѓето. Преку мал трик, со оставање храна за гладните верверици, Трунов ја фотографираше нивната игра со апаратот за сликање, позите со малиот снешко и одбојката со мини – снежни топки. Убавината на руската природа е незаменлива, но е ненападна на фотографиите. Целиот фокус е на малечките модели кои дефинитивно учевствуваат во една од наслатките фотосесии кои се некогаш направени.

Уживајте!

00

01

02

03

04

05

06

07

08

09

10

11

12

13

СПОДЕЛИ
Претходна објаваДобредојдовте во Доха
Следна објаваМодна Недела во Лондон | Bora Aksu
Креативната страна на животот под поинаков агол, каде важи правилото "less is more" е она што го опишува овој член на креативното семејство. Со оптимистичен пристап и позитивна енергија, сиот труд го насочува кон доброто и инспирацијата, кон вистинските вредности; како што е уметноста и квалитетниот креативен израз. Со поедноставување на животот, стои рамо до рамо со останатите креативци во тимот на Divian Arts.

НЕМА КОМЕНТАРИ