25

Нашиот избор за фотографија на денот е во духот на празникот Велигден. Станува збор за прекрасна фотографска композиција на Oxana Zuboff, која ги обединува фантазијата, креативноста и традиционалните велигденски мотиви. Ви се допаѓа ли?

СПОДЕЛИ
Претходна објаваРекламата #ChooseBeautiful на „Dove“: Прекрасни или просечни?
Следна објаваToп модели на чевли што ке ги носиме оваа пролет
Членот на креативното семејство кој ја перцепира уметноста како експресионистичка и прогресивна категорија. Со фотографска меморија и селективно избирање и величање на големите уметници, успешно ја промовира креативната страна на животот. Како застапник на уметничките вредности во разнообразност, вистинското креативно освежување и инспирација го бара во историски маркантните показатели на уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ