Приватниот остров Lankanfushi во Malé Atoll покрај со своите природни убавини, се истакнува и со прекрасно луксузно место за одмор. Опкружено со водите на Индискиот Океан, Gili Lankanfushi одморалиштето е вистински рај за вљубениците на топлото сонце, пенливите води и секако, егзотичните дестинации.

Совршен рај на Малдивите, зарем не?

Romantic-Gili-Lankanfushi-Resort-Bedroom-Interior-Decor-for-Memorable-Honeymoon-with-Canopy-Bed-Design-with-White-Curtain-Decor-in-Tropical-Style-936x624

Romantic-and-Relaxing-Porch-of-Gili-Lankanfushi-Resort-936x624

gili-lankanfushi-resort-sun-bathing-deck-outdoor-design-with-lounge-chairs-hammocks-cushions-umbrella-wooden-flooring-ideas-915x610

gili-lankanfushi-resort-spa-interior-design-with-spa-bed-wooden-flooring-ideas-915x610

Fabulous-Gili-Lankanfushi-Resort-Building-Design-Seen-from-Above-936x527

architecture-Gili_Lankanfushi-resort

Challenging-Wooden-Bridge-of-Gili-Lankanfushi-Resort-Main-Entrance-with-Beach-View-Landscaping-Design-Ideas-Decor-936x624

design-Gili_Lankanfushi-resort

Exotic-Private-Bedroom-Interior-Decor-of-Gili-Lankanfushi-Resort-936x702

СПОДЕЛИ
Претходна објаваСаемски импресии 2014
Следна објаваПрекрасни фотографии | Jasper & Zoey
Најмладиот член на семејството кое ја создава креативната страна на животот нуди нова перцепција на авантуристичкиот дух кој цели кон откривање на креативитетот низ сите агли на Земјата. Со изострен вкус посветен на седмата уметност, со мелодична селекција и мотивациона природа се труди да ги доближи вредностите на неконвенционалниот стил на живот до помладата публика.

НЕМА КОМЕНТАРИ