Креативен начин да се освежи дворот и да се избегнат непотребни трошоци за нови бекатонки.

Се што Ви треба е еден голем лист, еден сад смеса од малтер и мало лопатче. Како што можете да видите на колажот, на листот се нанесува слој од малтер се додека не стврдне, а потоа листот се користи повторно за другата плочка. Се копаат вдлабнатини во земјата и се ставаат новите бекатонки.

Покрај тоа што е штедлив, овој начин е и еколошки, бидејќи не се уништува голем дел од зеленилото, а сепак се добива саканата патека.

СПОДЕЛИ
Претходна објаваПосета на Лондон | Emirates Stadium
Следна објаваТоп 10 дизајнерски торби
Најмладиот член на семејството кое ја создава креативната страна на животот нуди нова перцепција на авантуристичкиот дух кој цели кон откривање на креативитетот низ сите агли на Земјата. Со изострен вкус посветен на седмата уметност, со мелодична селекција и мотивациона природа се труди да ги доближи вредностите на неконвенционалниот стил на живот до помладата публика.

НЕМА КОМЕНТАРИ