Стан од 36 метри квадратни

Внатрешниот дизајн на овој мини стан е одличен пример како може максимално да се искористи лимитираниот простор во домот, без преголем буџет и на...

Модерен двособен стан

Во потрага сте по инспиративни идеи за уредување на двособен стан? Ви претставуваме еден одличен пример за таа намена, стилизиран модерно и минималистички, со...

Стан од 40 m² – Машка и женска верзија

Тоа бил предлогот на бразилските архитекти Nilton Montarroyos и Andressa Fonseca, кои добиле задача да создадат мини дом во студио со површина од 40...

Мини стан од 29м2

Малите домови можат да бидат совршен животен простор, со паметни решенија и добар план при уредувањето на ентериерот. Одличен пример е и овој мини...

Ентериер за млади станари

Самечкиот живот не е за секого, но оние на кои тоа им одговара, имаат единствена можност да создадат простор кој во целост е нивен....

Стил и комфор во 39м2

Со површината од 39 метри квадратни, овој станбен простор е некаде на граница помеѓу мал и удобен дом. Сепак, кога ќе се погледне неговиот...

Мини стан од 25м2

Мислите дека е невозможно целиот животен стил да се спакува во дом со површина од само 25 метри квадратни? Погледнете го мини ентериерот кој...

Мала колиба со спектакуларен поглед

Со површината од само 30 метри квадратни, ретко кој би можел да поверува дека оваа минијатурна куќичка може да понуди комфор и пријатна атмосфера...

Семеен дом во поткровје

Доколку сте вљубеници во естетиката и атмосферата на прекрасните скандинавски ентериери во поткровје, тогаш подгответе се да бидете воодушевени од станот кој ви го...

Мали и убави станови (2.дел)

По петте инвентивни решенија за уредување на мали станови, потрагата по убави идеи за дом со скромна квадратура ја продолжуваме со разгледување на уште...

Мали и убави станови (7.дел)

Малите станбени простори се идеални за повеќе различни намени. Иако мини становите се претежно избор за самци, изненадува колку добро и мало семејство може...

Стан за млад пар (43 м2)

Ви претставуваме еднособен стан со одличен дизајн, уреден и наменет за животните потреби на млада двојка. Ентериерот е со површина од 43 метри квадратни,...

Мали и убави станови (5.дел)

Кога домот е со минијатурни димензии, се’ мора да има свое место и практична намена во просторот. Недостигот од повеќе квадрати не дозволува преголеми...

Стан од 32 метри квадратни

Ви претставуваме совршено уреден мини стан, за чиј внатрешен дизајн  и визуелизација е  заслужна Inna Usubyan од студиото Decolabs. Домот е лоциран во Москва, Русија,...

Мали и убави станови (3.дел)

Големината на станот е од особено значење, но само кога знаете како паметно да го искористите расположливиот простор. Животот во мал стан може да...

Мал стан за млад пар

Дизајнирањето на привремен животен простор за млади парови може да биде предизвик, особено ако станува збор за дом со мала површина. И двајцата се...