2-1Малите станбени простори се идеални за повеќе различни намени. Иако мини становите се претежно избор за самци, изненадува колку добро и мало семејство може да се смести во дом со скромна квадратура. Становите кои ви ги прикажуваме се со површина под 50 метри квадратни, но сепак успеваат да ги вклучат сите неопходни елементи за удобен живот, на мошне елегантен и креативен начин. Во продолжение, погледнете како ерген (стан бр.1), мало семејство (стан бр.2) и млада двојка (стан бр.3) живеат комфорно во дом со помалку простор, а повеќе стил. Од најмалиот до најголемиот, секој од трите станови нуди нови и паметни решенија за функционално уредување на животниот амбиент. За повеќе идеи, погледнете ги и првиот дел, вториот дел, третиот дел, четвртиот дел, петтиот дел и шестиот дел од серијата објави посветени на мали и убави станови.

1.Стан (36 метри квадратни)

1-1

1-2

1-3

1-4

1-5

1-6

1-7

1-8

1-9

2.Стан (46 метри квадратни)

2-1

2-2

2-3

2-4

2-5

2-6

2-7

2-8

2-9

2-10

3.Стан (48 метри квадратни)

3-1

3-2

3-3

3-4

3-5

3-6

3-7

3-8

3-9

3-10

3-11

3-12

3-13

3-14

3-15

3-16

СПОДЕЛИ
Претходна објаваХероини во акварел | Samantha Hahn
Следна објаваКоја Дизни принцеза сте според хороскопот?
Воден од премисата дека патувањата се празник за душата, а убавиот топол дом нејзино единствено прибежиште, во рамки на креативната страна на животот ги промовира содржините со кои ги збогатува ваквите видици. Неуморен трагач по малите животни радости, со космополитски дух, неизмерна љубов кон животните и пасија кон сите уметнички форми на емотивна експресија. Вљубеник во минимализмот, алтернативната музика, пишаниот збор на Мураками и шармот на Јужна Франција.

НЕМА КОМЕНТАРИ