автори Објавено од Александар Крајчески

Александар Крајчески

584 ОБЈАВИ 0 КОМЕНТАРИ
Најмладиот член на семејството кое ја создава креативната страна на животот нуди нова перцепција на авантуристичкиот дух кој цели кон откривање на креативитетот низ сите агли на Земјата. Со изострен вкус посветен на седмата уметност, со мелодична селекција и мотивациона природа се труди да ги доближи вредностите на неконвенционалниот стил на живот до помладата публика.
video

Уште еден ,,Let it go” ковер

Maddie и Zoe се две малечки сестри чии родители ги снимиле нивните вокални способности, во случајов неспособности. Можеби овој ковер не е ни одблиску...

Најубавата река во светот

За време на крајот на дождовната сезона, најубавата река на светот расцутува во многу бои. Cano Cristales, или Реката на пет бои во Sierra de la...

Фото на денот | Силна слонова нежност

Денешниот избор за Фото на денот е од областа на WOLF ADEMEIT, или Уметноста на животните. Слоновите, силни како карпа, но со срце помеко...
video

Coca Cola | Направи нешто добро

https://www.youtube.com/watch?v=Wue2NMfgIfc За сите добри луѓе, е наменета новата реклама на Coca Cola. Во неа не се застапени некои типизирани херои, туку обични луѓе со позитивен дух,...

Светлината на Азија

Од Азија започнува суштината на човековото постоење. Од Азија, започнува писменоста, уште од 4000 г.п.н.е. Посетата на Азија е како самостојно културно истражување. Истражување...

Легограферот низ светот

За авантурите на храбриот осамен мал Lego фотограф е заслужен Andrew Whyte, кој го создаде серијалот на фотографии “The Legographer”.  Процесот кој се крие зад овој серијал е...
video

Најдобрите пријатели

Пријателството Owen и Haatchi го освои светот. Овие две другарчиња се слични во разликувањето од другите. Во своите маки се секогаш тука еден за друг. Owen...
video

Новото видео на The Piano Guys

Хитот Let it gо, од анимираниот филм Frozen, инспирираше многу артисти, меѓу кои и Demi Lovato. Песната доби многу добри ковери и беше препеана...
video

Спомените на Isabelle

Запознајте ја Isabelle, девојката која собира спомени. Таа сама патува наоколу, фотографира, ја бара смислата на нејзиното постоење. Да, тоа е длабоко и предизвикувачко патување за...

Празни кино-сали

Franck Bohbot направи серија на фотографии "Cinema" во која фотографирал празни кино-сали во кои под совршена светлина се изразува убавината на фреските, ѕидните декорации и...

Филм под ѕвездите

Топлите ноќи се како создадени за гледање добар филм под ѕвездите. Дворните филмски платна во многу големини се совршени за семејни и пријателски собирања....

Откачени емоционални стикери

Немате што да правите ова здодевно попладне? Земете стикери, дрвени/мрсни боички и цртајте им "емоции" на своите миленичиња. Бидете внимателни со нив, негувајте ги...