Овој интересен шарен дом кој во 2015 година го дизајнираше студиото Wowowa, се наоѓа во Glenferrie, Melbourne. Сем што е инспириран од 70-те, кои беа години на луди и незаборавни забави како и гламурот од почетокот на 80 тите, во него се чувствува и енергијата на вистинскиот австралиски дом.

Симпатичното предградие Glenferrie е дом за многу пензионери кои во потрага за одмор и простор, овој тип на станови им ја дава токму таа можност.

kooyong-apartment-wowowa-designrulz-7 kooyong-apartment-wowowa-designrulz-1 kooyong-apartment-wowowa-designrulz-2 kooyong-apartment-wowowa-designrulz-3 kooyong-apartment-wowowa-designrulz-4 kooyong-apartment-wowowa-designrulz-5 kooyong-apartment-wowowa-designrulz-6

СПОДЕЛИ
Претходна објаваCappuccino во боја – нов светски тренд!
Следна објава[Филм] Соседи 2
Пилотот кој раководи со летот кој ја открива креативната страна на животот е вечен поддржувач на широката палета уметности, со хиперактивен печат. Без ефект на изненадување поради уметничкиот допир од мали нозе и израснувањето во семејна атмосфера на вистински уметници прават од него модерен боем, шармантен екцентрик, вистински гурман, патувач и трагач по креативитет низ секој агол на планетата. Затекнат во маркетингот и односите со јавност, не успева да се оддели од креативниот максимум во секоја сфера на живеењето.

НЕМА КОМЕНТАРИ