Оскарите поминаа, но прашината што се крена после нив сеуште не се спуштила. Се сеќавате ли на познатата „селфи“ фотографија од овогодинешните оскаровци? На ова видео, Heather Rooney за само 2 ипол часа успева да ја наслика истата фотографија, со истата доза на реалност. Прекрасно.

22

СПОДЕЛИ
Претходна објаваВечно полни Starbucks шолји
Следна објаваПрво душкање
Членот на креативното семејство кој ја перцепира уметноста како експресионистичка и прогресивна категорија. Со фотографска меморија и селективно избирање и величање на големите уметници, успешно ја промовира креативната страна на животот. Како застапник на уметничките вредности во разнообразност, вистинското креативно освежување и инспирација го бара во историски маркантните показатели на уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР