Како вистински читател, полиците за книги треба да Ви се подеднакво атрактивни како и самите книги. Иако често се одлучуваме за јасни и едноставни дизајни од кои зрачи практичност и прегледност – Bat Symbol bookshelves како рачна изработка на Fahmi Sani е инспирирана од приказната за човекот-лилјак и вечната поврзаност на стриповите со книгите. Совршена за складирање книги, филмови и стрипови, оваа Бет-полица ќе го зачини простор на апсолутно неконвенционален начин и ќе му вдахне мистично херојска нота на Вашето библио-катче во домот.

1

2

3

4

СПОДЕЛИ
Претходна објаваДенот на вештерките со „погрешни“ слатки
Следна објаваПоткровје за сонувачи
Задолжена за најблагорoдната навика, наклонетоста кон книги. Стои на ставот дека умереноста е универзален клуч, нејзината перфекционираност јасно ги селектира информациите со кои врши промоција на книжевната уметност. Живеејќи неколку животи паралелно - како читател и автор, приврзаничка е на ендемичниот вид на автори, модерен конзервативец кога се во прашање вредностите на животот, а истовремено, вечна вљубеничка во убавото.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР