Marsel van Oosten е фотограф кој ужива во фотографирањето на дивите животни. При својот престој во дивината тој многупати се нашол очи во очи со дивите животни, исто како и жените на неговата фотографија каде што слонот е непоканет гостин.

СПОДЕЛИ
Претходна објаваФилм: Ќе бидеме светски прваци
Следна објаваВрати ми се – Гијом Мисо
Членот на креативното семејство кој ја перцепира уметноста како експресионистичка и прогресивна категорија. Со фотографска меморија и селективно избирање и величање на големите уметници, успешно ја промовира креативната страна на животот. Како застапник на уметничките вредности во разнообразност, вистинското креативно освежување и инспирација го бара во историски маркантните показатели на уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ