Hannah Chu, е фотограф од Филипини која создава визуелно патување придружено со многу емоции. Од осаменост и повлекување до очај и копнеж, секоја фотографија е претстава на сопствената внатрешна борба во надреален свет. На моменти мрачна сцена на изолација, до степен на романтични сцени со надреален концепт.

1

2

3

4

5

СПОДЕЛИ
Претходна објаваДом на розата и лавандата
Следна објаваИконски насловни страници на Агата Кристи
Членот на креативното семејство кој ја перцепира уметноста како експресионистичка и прогресивна категорија. Со фотографска меморија и селективно избирање и величање на големите уметници, успешно ја промовира креативната страна на животот. Како застапник на уметничките вредности во разнообразност, вистинското креативно освежување и инспирација го бара во историски маркантните показатели на уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР