Хумористична семејна фотографија на три мали мечиња, направена за време на нивна игра во Канада, а овековечена од фотографот Louise Merck. Мечињата се спремни за фотографирање, прекрасно.

СПОДЕЛИ
Претходна објаваБезбојниот Цукуру Тазаки и неговите години на аџилак – Харуки Маруками
Следна објаваОд писмото на Црвенокосата
Членот на креативното семејство кој ја перцепира уметноста како експресионистичка и прогресивна категорија. Со фотографска меморија и селективно избирање и величање на големите уметници, успешно ја промовира креативната страна на животот. Како застапник на уметничките вредности во разнообразност, вистинското креативно освежување и инспирација го бара во историски маркантните показатели на уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ