При секоја посета на Париз, се создаваат слики од истите знаменитости како Ајфеловата Кула, Лувр и Триумфалната Порта. Joanna Lemanska, историчар на уметноста, живее четири години во Париз и го прикажува градот во поинакво светло. Рефлексии на погледи на кои не секогаш би им дале значење, но вака претставени изгледаат прекрасно. „Уживам во сите видови на рефлексии. Освен Париз, го сакам Лондон, Берлин и Њујорк. Не е важно каде сум, секогаш барам можност да направам вакви фотографии.“ Прекрасно, зар не?

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

СПОДЕЛИ
Претходна објаваУред кој го подготвува вашиот појадок
Следна објаваКнижевни портрети | Nicholas Galanin
Членот на креативното семејство кој ја перцепира уметноста како експресионистичка и прогресивна категорија. Со фотографска меморија и селективно избирање и величање на големите уметници, успешно ја промовира креативната страна на животот. Како застапник на уметничките вредности во разнообразност, вистинското креативно освежување и инспирација го бара во историски маркантните показатели на уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР