Guillaume Gaudet е фотограф кој го обожава Париз и се воодушевува од Њујорк. Има направено повеќе серии фотографии кои ги отсликуваат животите токму во тие градови. Една од сериите фотографии вклучува прекрасни фотографии кои сведочат за најубавиот ден во животот, потврдувањето на љубовта; денот на венчавката. Како што вели Gaudet: „Јас не бев во потрага на класични свадбени фотографии, сакав да ги направам во Њујорк, но прикажувајќи го градот во поинакво светло“.

21

22

23

24

СПОДЕЛИ
Претходна објаваKenzo Resort 2013
Следна објаваВо потрага по таинствениот писател
Членот на креативното семејство кој ја перцепира уметноста како експресионистичка и прогресивна категорија. Со фотографска меморија и селективно избирање и величање на големите уметници, успешно ја промовира креативната страна на животот. Како застапник на уметничките вредности во разнообразност, вистинското креативно освежување и инспирација го бара во историски маркантните показатели на уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР