Maverick Arts создадоа прекрасен календар со морски прасиња кои учествуваат на Олимписките игри. Тие пливаат, трчаат, возат велосипед и учествуваат во разни игри. Сите овие фотографии се фотоманипулации и се фотографирани во удобно студио без да се повредат морските прасиња. Овој календар е еден од најуспешните на Maverick Arts. Погледнете го и уживајте во фотографиите.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

11

12

13

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР