Сместена високо над ритамот на улицата, тајната на втората книжарница во сопственост на Michael Brazenhead, опишана како Мека за љубителите на книгата и вистинска реткост меѓу њујоршките скапоцености – исклучително фасцинантна и сеуште таинствена, содржана во 3 кратки минути. Додека ова видео постои со надеж да се прошири веста за ова ретко книжевно место, истовремено се цели да се задржи статусот на специјално скриено задоволство во срцето на Њујорк. Сумарум на животот на нејзиниот сопственик и суштината на малиот книжевен рај, во видеото насловено како „Нема место како ова“.

СПОДЕЛИ
Претходна објаваФото на денот | Lab rat
Следна објаваПојадокот е прекинат
Задолжена за најблагорoдната навика, наклонетоста кон книги. Стои на ставот дека умереноста е универзален клуч, нејзината перфекционираност јасно ги селектира информациите со кои врши промоција на книжевната уметност. Живеејќи неколку животи паралелно - како читател и автор, приврзаничка е на ендемичниот вид на автори, модерен конзервативец кога се во прашање вредностите на животот, а истовремено, вечна вљубеничка во убавото.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР