Режија на Tony Miotto, базирано врз книгата на Vahram Muratyan од Pinguin Classics езгистира како доказ дека наједноставните работи во животот се, впрочем најубави. Стилско, колоритно и активно, се конзумира во еден здив. Можеби (не) ќе иницираме пасош во рака и впуштање во невидена авантура, но сепак – ќе Ви порачаме: уживајте во бајковитата панорама на најпознатите туристички дестинации.

СПОДЕЛИ
Претходна објаваПогледнете зад камерите | 007
Следна објаваСе што поседувам | Шана Квист
Задолжена за најблагорoдната навика, наклонетоста кон книги. Стои на ставот дека умереноста е универзален клуч, нејзината перфекционираност јасно ги селектира информациите со кои врши промоција на книжевната уметност. Живеејќи неколку животи паралелно - како читател и автор, приврзаничка е на ендемичниот вид на автори, модерен конзервативец кога се во прашање вредностите на животот, а истовремено, вечна вљубеничка во убавото.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР