Креативно, забавно и прилично инспиративно – налетавме на ова видео кое претставува краток филм за организација на Вашата библиотека. Некои луѓе избираат да организираат наслови по азбучен ред, други по големина, трети по боја. Додека некои од нив успеале да создадат ефект на виножито на нивните полици, кои дефакто го менуваат амбиентот во просторот во кој се сместени. Овој тип на организирање е главен мотив во видеото – резултатот е живописна библиотека, погледнете за восхит и инспирација.

СПОДЕЛИ
Претходна објаваGood Books – Метаморфозис
Следна објаваAlexander Khokhlov | Чудна убавина
Задолжена за најблагорoдната навика, наклонетоста кон книги. Стои на ставот дека умереноста е универзален клуч, нејзината перфекционираност јасно ги селектира информациите со кои врши промоција на книжевната уметност. Живеејќи неколку животи паралелно - како читател и автор, приврзаничка е на ендемичниот вид на автори, модерен конзервативец кога се во прашање вредностите на животот, а истовремено, вечна вљубеничка во убавото.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР