Не се случува премногу често да имате можност да креирате графички еквивалент на дрога кој ги загрева нашите колективни вештини – и тоа е речиси апсолутна загатка додека не се погледне ова неверојатно видео и причината која стои позади него. Buck тимот работеше напорно, канализираше инсајдерски интервјуа и успеа да произведе несекојдневна промоција на книги преку маркетинг на on-line книжарницата Good Books. Оваа книжарница постои врз база на едноставен модел – со секое on-line купување, процент од малопродажниот профит оди во својство на добротворни донации, како секојдневна активност, без дополнителни трошоци. Предупредување: она што ќе го видите е целосно измислено и целосно нецензурирано – секоја сличност со автори и наслови е апсолутно случајна… се во името на љубителите на добрите книги.

СПОДЕЛИ
Претходна објаваМиранда Кер за The Sunday Times Style Magazine
Следна објаваОрганизација на библиотека
Задолжена за најблагорoдната навика, наклонетоста кон книги. Стои на ставот дека умереноста е универзален клуч, нејзината перфекционираност јасно ги селектира информациите со кои врши промоција на книжевната уметност. Живеејќи неколку животи паралелно - како читател и автор, приврзаничка е на ендемичниот вид на автори, модерен конзервативец кога се во прашање вредностите на животот, а истовремено, вечна вљубеничка во убавото.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР