Кога животот Ви нуди сон кој е на повисоко ниво од сите Ваши досегашни очекувања – не е разумно да тагувате кога на истиот ќе му дојде крајот“ се зборови на Стефани Мајер и нејзиниот култен „Самрак“, на кој ние, по повод денешната објава, ќе се надоврземе со: кога Вашите пригоди се почестени со уметност која е на повисоко ниво од сите Ваши досегашни очекувања, разумно е да тагувате кога на истата ќе и дојде крајот (меѓу редови, кога ќе се изеде роденденската торта). Повторно, секоја чест на Renata’s cakework и нивните уметнички остварувања во форма на торта.

СПОДЕЛИ
Претходна објаваФото на денот | Попладневно кафе
Следна објава10 мотивирачки начини за промена на Вашиот живот
Задолжена за најблагорoдната навика, наклонетоста кон книги. Стои на ставот дека умереноста е универзален клуч, нејзината перфекционираност јасно ги селектира информациите со кои врши промоција на книжевната уметност. Живеејќи неколку животи паралелно - како читател и автор, приврзаничка е на ендемичниот вид на автори, модерен конзервативец кога се во прашање вредностите на животот, а истовремено, вечна вљубеничка во убавото.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР