Уживањето нема цена, доколку се знае правилниот рецепт – согласно било која одлука за одмор, не заборавајте да ја спакувате и Вашата следна книга за читање! Галеријата во продолжение ќе одговори на сите вкусови, како за око, така и за стил. Сместете се под чадор, одберете лежалка, проверете го Вашиот куфер уште еднаш и имајте најубав помин, секако! Сончева мотивација која не го диктира изборот, тој е препуштен единствено на Вас.

0

Коментари

коментари

СПОДЕЛИ
Претходна објаваВо Скопје, се отвори ”Радост“
Следна објаваНежни фотографии во пастелни бои
Задолжена за најблагорoдната навика, наклонетоста кон книги. Стои на ставот дека умереноста е универзален клуч, нејзината перфекционираност јасно ги селектира информациите со кои врши промоција на книжевната уметност. Живеејќи неколку животи паралелно - како читател и автор, приврзаничка е на ендемичниот вид на автори, модерен конзервативец кога се во прашање вредностите на животот, а истовремено, вечна вљубеничка во убавото.

НЕМА КОМЕНТАРИ