Новата BMW Серија 3 Седан систематски ја продолжува традицијата за дизајн и карактеристики на брендот BMW. Спортско-елегантната надворешност создава ефект кој доаѓа од еден единствен калап кој претставува естетика и динамика на прв поглед. Дури и во својата шеста генерација, најчесто продаваното BMW возило во светот поставува свои стандарди.

Инспириран од богатата историја на моделот, срцето на брендот BMW се појавува во модерен и моќен дизајн – секогаш убедливо со BMW типични пропорции. Во комбинација со фаровите, BMW решетката претставува хармонична единица и на следниов начин од пред дизајнот на претходните модели, потенцирајќи ја притоа широчината и спортскиот карактер на возилото. За прв пат, го користи целосниот ефект на решетката во форма на бубрези од страна.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР