Новите канцеларии на Адидас се наоѓаат во Herzogenaurach, Германија. Минимализам, пространост и многу светлина. Специјално дизајнираниот мебел со функионален систем наречен WORKOUT е дело на дизајнерскиот тим на KINZO во соработка со Kadawittfeldarchitektu.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР