Погледнете го овој ентериер каде обликот и формата на ѕидовите прават една сосем необична атмосфера. Коси ѕидови, кружни прозорци, контрасти на свиоци и остри линии е тоа што го одвлекува вниманието правејќи го просторот уникатен и впечатлив.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР