“Ако си трпелив може од зрно да направиш планина“ – рекле луѓето.

Овие уметници најверојатно имале и многу добра идеја и трпение за да ги создадат овие неверојатни скулптури од песок. Нема многу да зборуваме, оставаме само да се восхитувате.

Погледнете :)

СПОДЕЛИ
Претходна објаваНеобично дизајниран накит | Selda Oketan
Следна објаваКреденците од баба | Кујни
Пишувајќи за уметноста, успешно се грижи за шарената страна на животот, за категоријата која ја истакнува величината на вистинската страст и го бои светот. Ставовите и принципите ги креира како резултат на вечната битка помеѓу традиционалното воспитување и либералната наклонетост кон новото време.

НЕМА КОМЕНТАРИ