Покрај тоа што денес мебелот од старите кујни се помалку се употребува, постои голем интерес за комбинирање на старото со новото.
Имено, изгледот на старите кујни се пресликува во едно модерно окружување, преку обликување на новите материјали со сличен изглед од старите кујни.

 

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР