Доколку имате предмети кои сакате да ги фрлите, размислете уште еднаш.
Бидете креативни и создадете нешто ново од старите предмети.
Погледнете ги следните идеи и можеби ќе добиете инспирација за вашата следна уметничка креација.

 

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР