Ѕвездата на “Два и пол мажи” Ештон Катчер познат по својата љубов кон технологијата ќе ја игра улогата на Стив Џобс во престојниот филм за животот на Стив. Филмот ќе биде во режија на Joshua Michael Stern со скрипта напишанa од Matt Whitely.
Филмот ќе ја раскаже приказната од животот на Стив Џобс од хипик до создавање на Apple, каде што стана еден од најпочитуваните креативни претприемачи на нашето време.
Што мислите за Ештон и оваа улога?

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР