Во Битола се наоѓа една од најубавите уметнички галерии во Македонија, ‘Solak Gallery & Concept Store’ предводена од уметницата Љубица Солак-Мешковска и нејзиниот сопруг, Димитар Солак истотака наш успешен уметник.

Во овој магичен-уметничко продуховен простор владее посебна енергија која сетилата ви ги доведува во совршена рамнотежа.

Лоцирана е на ул.Димитар Илиевски Муратот,,бр.24 (Битола) ( во близина на хотел Бела куќа, карши зградата на Бетон).

?Работно време од понеделник до сабота , 10.30 -13.30 пауза 17.30.-20ч и сабота од 10.30-15 ч,секој ден освен недела??

 

 

Посетете ја !!!
НЕМА КОМЕНТАРИ