;;Шах со Бах;;
стихозбирка за деца и возрасни што ја сакаат (или сакаат да ја засакаат) музиката од авторот Владимир Мартиновски, со илустрации на Зоран КарДула.

https://www.facebook.com/chudnashuma/

НАГРАДИ И ПРИЗНАНИЈА

– Признание за второ место во категоријата најдобро ликовно-графички уредено издание меѓу два саеми на книга, кое го доделува Македонската асоцијација на издавачи (МАИ), за 2020 година

– Признание за трето место во категоријата поттикнување општествена одговорност меѓу два саеми на книга, кое го доделува Македонската асоцијација на издавачи (МАИ), за 2020 година.

 

 

ПЕЧАТЕНО ИЗДАНИЕ

Е-книга

НЕМА КОМЕНТАРИ