Следејќи го успехот на првите две колекции на редизајниран модерен стил, Модернист I и Модернист II, брендот Јупитер 10 сега ни ја  прикажува Stripe колекцијата.

Јупитер 10 истражува еден од најпознатите елементи – линии, создавајќи обрасци кои се вертикални, хоризонтални и испреплетени.

Колекцијата со осумнаесет тапети останува лојална на трендовите на модата и дизајнот на ентериери, со богата, соремена палета, која секој дезен го прави непогрешливо добар.

Savršeno moderna kolekcija tapetaSavršeno moderna kolekcija tapetaSavršeno moderna kolekcija tapetaSavršeno moderna kolekcija tapetaSavršeno moderna kolekcija tapetaSavršeno moderna kolekcija tapetaSavršeno moderna kolekcija tapetaSavršeno moderna kolekcija tapetaSavršeno moderna kolekcija tapetaSavršeno moderna kolekcija tapetaSavršeno moderna kolekcija tapetaSavršeno moderna kolekcija tapetaSavršeno moderna kolekcija tapeta

СПОДЕЛИ
Претходна објаваDiesel со нова пролетна модна линија на накит!
Следна објаваЛустер Аурора инспириран од природата!
Дивиан Артс е првата и единствена веб страница во Македонија која ги пренесува сите облици на уметност во креативна форма до своите читатели. Целта на Дивиан Артс е да ги врати вистинските уметнички вредности во Македонија, да ја разбуди креативноста и да остане во чекор со последните случувања од областа на уметноста. Патем, да ги едуцира и промовира младите на културно и општествено ниво, да им помогне да се изградат како составен дел од нормалното и професионално живеење, без да заборават на својата креативност и потреба од уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР