Дизајнерот Jun Jie Zhang, има за цел да го истакне деликатниот квалитет на бамбусот, со помош на неговата серија на абашури за ламби, кои тој ги презентираше за време на настанот во Шангај.

Interesantne lampe od pletenog bambusa

Колекцијата Bamboo Softness Lighting содржи свиткани бамбус стапчиња, кои се наредени така, да создаваат органски, шупливи форми, кои можат да се користат како абажури. Неговите креации се дел од колекциите на кинеското студио за дизајн Созен, кое Џанг го основаше пред осум години.

Interesantne lampe od pletenog bambusaInteresantne lampe od pletenog bambusaInteresantne lampe od pletenog bambusaInteresantne lampe od pletenog bambusaInteresantne lampe od pletenog bambusa

СПОДЕЛИ
Претходна објаваЛили Олдриџ во новата кампања на Ралф Лорен!
Следна објаваУникатна серија на рачно изработени вазни!
Дивиан Артс е првата и единствена веб страница во Македонија која ги пренесува сите облици на уметност во креативна форма до своите читатели. Целта на Дивиан Артс е да ги врати вистинските уметнички вредности во Македонија, да ја разбуди креативноста и да остане во чекор со последните случувања од областа на уметноста. Патем, да ги едуцира и промовира младите на културно и општествено ниво, да им помогне да се изградат како составен дел од нормалното и професионално живеење, без да заборават на својата креативност и потреба од уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР