На девети март со почеток во единаесет часот предпладне ќе се одржи Симфонски концерт кој е наменет за најмалата публика.

На програмата ќе бидат застапени дела од Дебиси, Моцарт, Едвард Криг, Жорж Бизе.

Диригенти Виктор: Митрвски и Елена Митревска

Аниматор: Мартин Јордановски

Цената на билетот е 150ден.

 

СПОДЕЛИ
Претходна објаваРозовата боја доминираше на црвениот килим на Оскарите!
Следна објаваПрограма во Јавна Соба 25.02. 2019
Ten years as a feature writer and editor working on print and internet media with main interests in lifestyle, art, fashion, design, film, theatre, photography, advertising. • A feature writer across an electric range of different industries and lifestyles sectors from fashion, interior design, traveling, television and enviorment. • Extensive copywriting expirience with web content, headlines for diverse publications. • Excellent adaptibilty of skills to reach diverse audiences. • Valued for my informative and professional work ethic.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР