Целта на дизајнот на овој стан била максимално искористување на природната светлина.

Станот има околу 200 м2, а дел од неговото реновирање вклучувало промена во распоредот на просториите, така да циркулацијата низ станот е подобра, како за децата така и за сопствениците на миленичиња.

Главната спална соба има два стаклени ѕидови врамени со црн геометриски дезен кој ја пропушта светлината во просторот и ги држи линиите на станот отворени, со цел да се создаде проsирна атмосфера.

Светли, неутрални тонови се спарени со декорирани акценти на бои, со модерен мебел и разиграни дизајнирани детали. Подовите се покриени со златни дезени кои се менуваат во различните простори.

Кујната има детали во форма на сини и бели плочки, со шпорет и аспиратор од ист стил, украсени со розови флексибилни панели, вешто скриени кабинети и полици.

Коментари

коментари

СПОДЕЛИ
Претходна објаваБезвременската спортска елеганција на Timberland часовниците!
Следна објаваСовршен труднички одмор!
Пилотот кој раководи со летот кој ја открива креативната страна на животот е вечен поддржувач на широката палета уметности, со хиперактивен печат. Без ефект на изненадување поради уметничкиот допир од мали нозе и израснувањето во семејна атмосфера на вистински уметници прават од него модерен боем, шармантен екцентрик, вистински гурман, патувач и трагач по креативитет низ секој агол на планетата. Затекнат во маркетингот и односите со јавност, не успева да се оддели од креативниот максимум во секоја сфера на живеењето.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР