Вклучете го мермерот во кој било дел во ентериерот и додадете му убавина, стил и привлечност …

Ако сте заинтересирани за мермер, а сакате бои, зелениот мермер е полн погодок.

Зелениот мермер е најмодерен тренд за декорирање на внатрешниот простор.

Зелениот мермер е тренд кој може да се инкорпорира во било која соба во вашиот дом. Од садопери во кујната, мијалници во купатило, маси, ѕидови, подови, држачи за ламби – изборот е бесконечен.

Изборот на зелен мермер во тоалетот, ќе ги нагласи вашите други бели површини како ѕидовите или кабинетите во купатилото. Добар избор е, на пример, шармантен зелен мијалник со светилка и огледало во бронза.

Коментари

коментари

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР