Image may contain: ocean, sky, beach, outdoor, nature and water

Florian Wenzel е германски фотограф кој ни го претстави 40-дневниот одмор преку документираните воодушевувачки пејсажи на Нов Зеланд. Вензел, кој соработувал со клиенти како Canon и Parajumpers, совршено ја доловува идиличната природа на оваа магична земја. Преку мирните води, зелената хармонија, тој не’ воведува во еден друг, поубав свет!

Image may contain: sky, cloud, mountain, outdoor and nature

Image may contain: night, sky, outdoor and water

Image may contain: sky, mountain, cloud, outdoor, nature and waterImage may contain: mountain, sky, ocean, outdoor, nature and waterImage may contain: mountain, sky, outdoor, nature and water

Image may contain: mountain, sky, outdoor and nature

Image may contain: mountain, sky, outdoor and nature

Image may contain: sky, outdoor and nature

Image may contain: mountain, sky, outdoor, nature and water

Image may contain: mountain, cloud, sky, outdoor, nature and water

Image may contain: cloud, sky, outdoor and natureImage may contain: cloud, sky, outdoor and nature

Image may contain: mountain, sky, outdoor, water and nature

 

Коментари

коментари

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР