Image may contain: motorcycle

Безвременскиот BMW 51/2 беше произведуван само две години, 1950 и 1951, и мора да кажеме дека е вистински класик! Kontrast Kreations направи редизајн на стариот модел и му додаде сина боја и кожни слоеви од Brooks што придонесе овој мотор да биде дело на вистинска уметност!

Image may contain: motorcycleImage may contain: motorcycleImage may contain: motorcycleImage may contain: people sitting and motorcycleNo automatic alt text available.No automatic alt text available.No automatic alt text available.No automatic alt text available.Image may contain: motorcycleImage may contain: motorcycle

Коментари

коментари

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР