Nancy Da Campo е талентирана фотографка за архитектура која направи прекрасен серијал на екстериерот и ентериерот на современа куќа. Преку нејзината фотографија, таа ги оцртува совршено линиите на мебелот и на совршената структура на архитектурата.

Image may contain: people sitting, table, living room and indoor

Image may contain: people sitting, shoes and indoor

Image may contain: people sitting, table, living room and indoor

Image may contain: living room and indoor

Image may contain: people sitting, table, living room and indoor

Image may contain: people sitting, plant and table

Image may contain: people sitting and indoor

Image may contain: people sitting and indoor

Image may contain: people sitting, table and indoor

Image may contain: table, living room and indoor

Image may contain: living room, sky and indoor

Image may contain: people sitting, living room, table and indoor

Image may contain: sky, plant, house, tree and outdoor

Image may contain: sky, plant, tree and outdoor

Image may contain: house, sky and outdoor

 

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР