Дозволете да Ви ги претставиме победниците на нашиот неделен  фото натпревар на Instagram!

Лазар Зафировски

Лазар Зафировски активно се занимава со фотографија веќе две години, а зад себе има искуство како фотограф на настани и приватни фотосесии. Неговата фотографија е направена во Чикаго со професионален апарат и ја означува симбиозата на зајдисонцето и урбаната архитектура. За него најомилен предизвик е уличната фотографија.

Контакт со Лазар можете да воспоставите преку Facebook, Instagram или e-mail (lazarzafirovski@yahoo.com).

 


Николија Колевска

Николија Колевска е аматер кој се стреми кон професионализам. Нејзин најголем предизвик е да фотографира романтични сцени. Фотографијата е направена со мобилен телефон и потоа е едитирана со алатките на Instagram.

Контакт со Николија можете да воспоставите преку Facebook, Instagram или e-mail (nikolija.kolevska@yahoo.com).


Нинослав Антоски

Нинослав Антоски себеси се смета за аматер кој се стреми кон професионализам. Негов најголем предизвик е фотографирање на портрети. Неговата фотографија е направена со професионален фотоапарат, а е уредена со Lightroom и VSCO.

Kонтакт со Нинослав можете да воспоставите преку неговиот Instagram.


За да учествувате на нашиот неделен натпревар треба само да не означите на Вашата фотографија (@divian.arts) и во описот да го вметнете нашиот хаштаг (#divianarts).

 

Коментари

коментари

СПОДЕЛИ
Претходна објаваЗошто дигиталната писменост е важна за младите?
Следна објаваSecuricom со нова услуга – отворен Центарот за итни настани!
Најмладиот член на семејството кое ја создава креативната страна на животот нуди нова перцепција на авантуристичкиот дух кој цели кон откривање на креативитетот низ сите агли на Земјата. Со изострен вкус посветен на седмата уметност, со мелодична селекција и мотивациона природа се труди да ги доближи вредностите на неконвенционалниот стил на живот до помладата публика.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР