На репертоарот на Драмскиот театар Скопје од 27.11 до 03.12.2017 ќе имате можност  на сцената на Театарот  да ги  проследите следните претстави:


ден и час: 04.12.2017 (понеделник) | 20.00

претстава: ОД ИНАТ ПОИНАТ, ЗАИНАТ

играат: Мите Грозданов, Горан Анчевски, Стефан Наќевски, Ердоан Максут, Тео Максут, Будимир Лазев, Раде Наумчески, Симе Илиев, Хор: ‘Серенада‘

автор: Мите Грозданов

режија: Мите Грозданов


ден и час: 07.12.2017 ( четврток) | 20.00

претстава: ЧОЛАК

играат: Сашо Тасевски, Рубенс Муратовски, Филип Трајковиќ, Игор Стојчевски

режија: Синиша Евтимов


 

Коментари

коментари

СПОДЕЛИ
Претходна објаваКако до совршена празнична фотографија?
Следна објаваКое руменило да се одбере – во крем или во камен?
Најмладиот член на семејството кое ја создава креативната страна на животот нуди нова перцепција на авантуристичкиот дух кој цели кон откривање на креативитетот низ сите агли на Земјата. Со изострен вкус посветен на седмата уметност, со мелодична селекција и мотивациона природа се труди да ги доближи вредностите на неконвенционалниот стил на живот до помладата публика.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР