Image may contain: tree, sky, cloud and outdoor


Модернистичката архитектура од педесетите беше главната инспирација за креација на Тики Тики хотелот, сместен на мексиканскиот брег. Со капацитет од само петнаесет соби, овој хотел е идеален за сите оние кои го бараат својот мир, а за да бидете сигурни дека сте потполно изолирани во светот, архитектот Arturo Zavala Haag, го смести во околината на преубава џунгла. Миксот на Арт Деко и традиционалниот дизајн му даваат на ентериерот уникатен акцент!


Image may contain: people sitting, living room, table and indoor

Image may contain: pool, tree and outdoor

Image may contain: people sitting, table, living room and indoor

Image may contain: people sitting, table and indoor

Image may contain: outdoor

Image may contain: cloud, sky and outdoor

Image may contain: indoor

Image may contain: pool, tree and outdoor


 

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР