Image may contain: 1 person, stripes

Хипнотизирачки, мистериозни и уникатни. Во самиот центар на загадочноста, интровертни и тивки, но сепак строги и моќни! Жените се вешто претставени на цртежите од Sofia Bonati, која користејќи пенкало и маркер ја опиша длабочината на женскиот ум.

Image may contain: 1 person

Image may contain: 1 person

Image may contain: 1 person, night

Image may contain: 1 person, stripes

Image may contain: 2 people

Image may contain: 1 person

Image may contain: 1 person, stripes

 

Коментари

коментари

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР