Нов голем тренд на свадбите: торти украсени со “водени бои”!

На свадбата покрај фустанот, организацијата, музиката и просторот, важна е и свадбената торта.

Можете да најдете уникатни свадбени идеи насекаде на интернет. Од инспирација за уредување на просторот за забава, до украсување на столици и сами да направите покани – секоја идеја изгледа фантастично. Меѓутоа, кога станува збор за торта, многу двојки се во дилема каква да нарачаат, а да биде единствена и сосема различна од традиционалните што често ги среќаваме на свадбите.

Најчесто тортите се состојат од неколку ката, со фигури на младенци на врвот, декоративни рози и блескав фондан. Но, дали некогаш сте размислувале за торта која е украсена со различни бои? Да, ова е новиот тренд во свадбениот свет. Тоа се торти на еден или повеќе спратови што личат на истурени водени бои. Тие прават тортата да изгледа елегантно, не премногу украсено и гламурозно – исто како што сака и секоја млада жена. Покрај раскошните бои, можете исто така да изберете торта со слики на пејзажи, омилени животни или симбол кој е многу важен за вас и вашиот партнер.

Novi veliki trend na venčanjima: torte ukrašene “vodenim bojama”Novi veliki trend na venčanjima: torte ukrašene “vodenim bojama”Novi veliki trend na venčanjima: torte ukrašene “vodenim bojama”Novi veliki trend na venčanjima: torte ukrašene “vodenim bojama”Novi veliki trend na venčanjima: torte ukrašene “vodenim bojama”Novi veliki trend na venčanjima: torte ukrašene “vodenim bojama”Novi veliki trend na venčanjima: torte ukrašene “vodenim bojama”

Novi veliki trend na venčanjima: torte ukrašene “vodenim bojama”

Novi veliki trend na venčanjima: torte ukrašene “vodenim bojama”

Novi veliki trend na venčanjima: torte ukrašene “vodenim bojama”Novi veliki trend na venčanjima: torte ukrašene “vodenim bojama”Novi veliki trend na venčanjima: torte ukrašene “vodenim bojama”Novi veliki trend na venčanjima: torte ukrašene “vodenim bojama”Novi veliki trend na venčanjima: torte ukrašene “vodenim bojama”Novi veliki trend na venčanjima: torte ukrašene “vodenim bojama”Novi veliki trend na venčanjima: torte ukrašene “vodenim bojama”Novi veliki trend na venčanjima: torte ukrašene “vodenim bojama”Novi veliki trend na venčanjima: torte ukrašene “vodenim bojama”Novi veliki trend na venčanjima: torte ukrašene “vodenim bojama”Novi veliki trend na venčanjima: torte ukrašene “vodenim bojama”Novi veliki trend na venčanjima: torte ukrašene “vodenim bojama”Novi veliki trend na venčanjima: torte ukrašene “vodenim bojama”Novi veliki trend na venčanjima: torte ukrašene “vodenim bojama”Novi veliki trend na venčanjima: torte ukrašene “vodenim bojama”Novi veliki trend na venčanjima: torte ukrašene “vodenim bojama”Novi veliki trend na venčanjima: torte ukrašene “vodenim bojama”Novi veliki trend na venčanjima: torte ukrašene “vodenim bojama”Novi veliki trend na venčanjima: torte ukrašene “vodenim bojama”Novi veliki trend na venčanjima: torte ukrašene “vodenim bojama”Novi veliki trend na venčanjima: torte ukrašene “vodenim bojama”

СПОДЕЛИ
Претходна објаваКомбинезон – најпрактичното парче за есен 2017!
Следна објаваЗа славата, сексот и убавината – најдобрите цитати од Енди Ворхол!
Дивиан Артс е првата и единствена веб страница во Македонија која ги пренесува сите облици на уметност во креативна форма до своите читатели. Целта на Дивиан Артс е да ги врати вистинските уметнички вредности во Македонија, да ја разбуди креативноста и да остане во чекор со последните случувања од областа на уметноста. Патем, да ги едуцира и промовира младите на културно и општествено ниво, да им помогне да се изградат како составен дел од нормалното и професионално живеење, без да заборават на својата креативност и потреба од уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР