Завесите се составен декоративен елемент на многу ентериери. Тие се како украсни рамки на вашите прозори.

Основната функција на завесите е да дозволат слободно да влезе адекватна мерка на светлост и воздух во домот, за да уживате во ентериерот во пријатна и комотна атмосфера.

Во мода се материјали со дезени и принтови. Можете да одберете мотив на виножито, интерпретација на мермер, мотив на диво цвеќе, сприрални облици…Погледнете ја нашата галерија и инспирирајте се…Освежете го домот оваа пролет и лето со нови завеси.

Ukrasni ramovi za vaše prozore

Ukrasni ramovi za vaše prozoreUkrasni ramovi za vaše prozoreUkrasni ramovi za vaše prozoreUkrasni ramovi za vaše prozoreUkrasni ramovi za vaše prozoreUkrasni ramovi za vaše prozoreUkrasni ramovi za vaše prozoreUkrasni ramovi za vaše prozore

СПОДЕЛИ
Претходна објаваСе гледаме во Public Room
Следна објава„Gingham“- здолништето ги освои сите!
Дивиан Артс е првата и единствена веб страница во Македонија која ги пренесува сите облици на уметност во креативна форма до своите читатели. Целта на Дивиан Артс е да ги врати вистинските уметнички вредности во Македонија, да ја разбуди креативноста и да остане во чекор со последните случувања од областа на уметноста. Патем, да ги едуцира и промовира младите на културно и општествено ниво, да им помогне да се изградат како составен дел од нормалното и професионално живеење, без да заборават на својата креативност и потреба од уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР