Повеќемилионскиот дом на тенисерот Новак Ѓоковиќ во Мајами...

Неговиот нов стан, се наоѓа во Мајами на последните катови во луксузниот резидентален дел, Eighty Seven Park. Станот има три спални соби и три купатила, додека целиот простор на станот е опкружен со тераси. Зградата е дело на познатиот архитект  Renzо Pianо, кој го дизајнерише музејот Whitney во Њујорк.

Ѓокович не ја откри точната цена на станот, но, ние знаеме дека почетната цена на трособен стан во оваа зграда е околу 5.9 милиони долари. Раскошната зграда е се уште во процес на доградба, а би тербало да биде пуштена следната година.

Новак вели дека тој бил привлечен од услугите кои оваа зграда ги нуди, а и со панорамскиот поглед кој се отркива од неговиот стан.

Zavirite u novi stan Novaka Đokovića

Zavirite u novi stan Novaka ĐokovićaZavirite u novi stan Novaka ĐokovićaZavirite u novi stan Novaka ĐokovićaZavirite u novi stan Novaka ĐokovićaZavirite u novi stan Novaka ĐokovićaZavirite u novi stan Novaka ĐokovićaZavirite u novi stan Novaka ĐokovićaZavirite u novi stan Novaka ĐokovićaZavirite u novi stan Novaka ĐokovićaZavirite u novi stan Novaka ĐokovićaZavirite u novi stan Novaka ĐokovićaZavirite u novi stan Novaka ĐokovićaZavirite u novi stan Novaka ĐokovićaZavirite u novi stan Novaka ĐokovićaZavirite u novi stan Novaka ĐokovićaZavirite u novi stan Novaka ĐokovićaZavirite u novi stan Novaka ĐokovićaZavirite u novi stan Novaka ĐokovićaZavirite u novi stan Novaka ĐokovićaZavirite u novi stan Novaka ĐokovićaZavirite u novi stan Novaka ĐokovićaZavirite u novi stan Novaka Đokovića

СПОДЕЛИ
Претходна објаваДомашен декор инспириран од природата!
Следна објаваBOSS – колекција за жени пролет-лето 2017!
Дивиан Артс е првата и единствена веб страница во Македонија која ги пренесува сите облици на уметност во креативна форма до своите читатели. Целта на Дивиан Артс е да ги врати вистинските уметнички вредности во Македонија, да ја разбуди креативноста и да остане во чекор со последните случувања од областа на уметноста. Патем, да ги едуцира и промовира младите на културно и општествено ниво, да им помогне да се изградат како составен дел од нормалното и професионално живеење, без да заборават на својата креативност и потреба од уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР