mtqyotmynjuzmte5njq1mzg1

Bellа Hadid е новото заштитно лице на спортскиот бренд Nike! Bella во последниве неколку месеци учествуваше во повеќе кампањи, за J.W. Anderson, Givenchy и Calvin Klein, а од неодамна е и амбасадорка на Dior Makeup и една од овогодишните дебитантки на Victoria’s Secret модната писта – според тоа, беше и за очекување дека наскоро ќе добие договор со некој спортски бренд.

Нејзината постара сестра Gigi Hadid, е sвезда на Reebok #PerfectNever кампањата, а Cara Delevingne и Kylie Jenner се женските амбасадорки на Pumа. prva2

СПОДЕЛИ
Претходна објаваХоливудските глумици без шминка за календарот на Pirelli 2017!
Следна објаваМалите светилки се најубав и најомилен празничен декор!
Дивиан Артс е првата и единствена веб страница во Македонија која ги пренесува сите облици на уметност во креативна форма до своите читатели. Целта на Дивиан Артс е да ги врати вистинските уметнички вредности во Македонија, да ја разбуди креативноста и да остане во чекор со последните случувања од областа на уметноста. Патем, да ги едуцира и промовира младите на културно и општествено ниво, да им помогне да се изградат како составен дел од нормалното и професионално живеење, без да заборават на својата креативност и потреба од уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР