Полскиот сликар Rafal Rudko ги создава неговите слики како спомени од сите места што ги посетил во Европа и насекаде низ светот. Преку неговите урбани пејзажи изработени со водени бои, сликарот ни прикажува сцени од градскиот живот и атмосферата што ја нуди животот во град. Во продолжение следи избор на некои од неговите дела.

1 2 3 4 5 6 7 810

СПОДЕЛИ
Претходна објаваНеделен репертоар на Драмскиот театар (21.11 – 27.11)
Следна објаваЕдна креативна куќичка за птици
Креативната страна на животот под поинаков агол, каде важи правилото "less is more" е она што го опишува овој член на креативното семејство. Со оптимистичен пристап и позитивна енергија, сиот труд го насочува кон доброто и инспирацијата, кон вистинските вредности; како што е уметноста и квалитетниот креативен израз. Со поедноставување на животот, стои рамо до рамо со останатите креативци во тимот на Divian Arts.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР