За совршено печена pizzа, најважна е печката. Сега благодарејќи на новата печка Stovetop Pizza Oven, сите можат да ја направат дома над плинскиот пламен. Така се развива топлина од 600 степени, што е далеку поголема од конвенционалните печки. Пиците се печат само 6 минути, така да за 30 минути можете 6 да испечете. Совршено за домашни забави, зарем не!

homemade-pizza-oven-pizzacraft-6-1 homemade-pizza-oven-pizzacraft-2 homemade-pizza-oven-pizzacraft-3 homemade-pizza-oven-pizzacraft-4homemade-pizza-oven-pizzacraft-7

СПОДЕЛИ
Претходна објаваSmoothie можеби и не е најздравиот доручек!
Следна објаваВо очекување на најспектакуларната ревија на Victoria’s Secret!
Дивиан Артс е првата и единствена веб страница во Македонија која ги пренесува сите облици на уметност во креативна форма до своите читатели. Целта на Дивиан Артс е да ги врати вистинските уметнички вредности во Македонија, да ја разбуди креативноста и да остане во чекор со последните случувања од областа на уметноста. Патем, да ги едуцира и промовира младите на културно и општествено ниво, да им помогне да се изградат како составен дел од нормалното и професионално живеење, без да заборават на својата креативност и потреба од уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР