Фотографии на пејзажи и природа речиси недопрена од човечка рака се често предмет на нашиот интерес. Неможноста да се посетат сите волшебни места на светот најлесно се надополнува преку гледање фотографии или уживање во некој добар краток филм кој покажува нечие патување.

Фокусиран на прекрасната европска природа, фотографот Johannes Hulsch врши одлична работа во приближување на природата до нас. Потекнува од Германија, а својата креативна енергија ја посветува на пејзажи, природа и патувања.

Додека сте заробени во градот каде што живеете предлагаме одмор преку магијата на Hulsch.

1 2 3 4 5 6 7

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР